Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Αντιστέκομαι χωρίς να πάψω να Εμπιστεύομαι!!



Ένα ακόμα έτος αντιστέκομαι... Δεν ξεχνώ τα λάθη που έκανα, είμαι έτοιμος για νέα λάθη. Με δικιά μου ευθύνη, με τις αναμνήσεις τσουβαλιασμένες στην πλάτη μου... Λίγα δεύτερα, λίγες ώρες, λίγες μέρες,εβδομάδες,μήνες και κάτι λίγα χρόνια.. Συνεχίζω με όνειρα νέα!! Κρυφές ελπίδες, πάντα κρυφές. Nα φτερουγίζουν σαν διαβατάρικα πουλιά πίσω από την σκιά μου, Να μην είμαι μόνος, να μην νιώθω μόνος ... Εμπιστεύομαι την σιωπή! Αντιστέκομαι στην κραυγή που που θέλει να τρομάζω !! Λυπάμαι μα αντιστέκομαι χωρίς να πάψω να Εμπιστεύομαι!!

12 σχόλια:

AERIKO είπε...

Tαπεινά Υποκλίνομαι στην Αλήθεια και μόνο σ'αυτη.!!
Ότι ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΕΡΟ εχω διαβασει εδω και μηνες...

Όμορφη εβδομαδα να εχεις.!!

kovo voltes... είπε...

Και να συνεχίσεις να αντιστέκεσαι, να συνεχίσεις να εμπιστεύεσαι, να συνεχίσεις να φιλτράρεις τα συστατικά της ζωής και να τη γεύεσαι με τις καλύτερες μυρωδιές της...;))

STRATOS είπε...

AERIKO ευχαριστώ πολύ για το πέρασμα σου !! Kαι εσύ να έχεις Επίσης όμορφη εβδομάδα γεμάτη χαμόγελα!!

STRATOS είπε...

kovo voltes θα συνεχίσω να αντιστέκομαι θα συνεχίσω να Εμπιστεύομαι.. ;-)) Ευχαριστώ για το όμορφο αποτύπωμα!! Καλή εβδομάδα με αισιοδοξία και χαμόγελα!!

ΛΥΧΝΟΣ ΚΑΙΟΜΕΝΟΣ είπε...

μόνο από τα λάθη μας μαθαίνουμε... πρέπει πολύ, γι' αυτό, να τ' αγαπάμε...

αντίσταση και εμπιστοσύνη; τρόπος και δρόμος ζωής μέσα από σιωπές που τόσα λένε...

καλή σου μέρα

Ανώνυμος είπε...

ξεκινάς....με τα καλύτερα εφόδια. Κι αν η εμπιστοσύνη είναι κάτι που έχει χαθεί στις μέρες μας, κάνεις ήδη την διαφορά και την επανάσταση κόντρα σε όλα όσα μας έμαθαν να νιώθουμε. Καλή επιτυχία (αν και είμαι σίγουρη οτι θα την έχεις) στο ταξίδι σου!!!
την καλημέρα μου!

Summertime Blues είπε...

η αντίσταση είναι θέση
κι η εμπιστοσύνη ιδιότητα:
απαύγασμα αθωότητας, πείρας, σοφίας, συμβίωσης -και μιας δόσης ανοησίας' αλλά αυτοί που βάλλονται στη ζωή πιότερο είν αυτοί που επιφυλακτικού συνεχώς την πατάνε δεν γεύονται δε ρισκάρουν και παρ όλες τις προφυλάξεις χάνουν όπως όλοι αλλά καθόλου δεν τους καλοφαίνεται!
καλό βράδυ.
τονωτική η ανάρτησή σου!

STRATOS είπε...

Ναι Λύχνε μου ευτυχώς! Έκανα λάθη που με έμαθαν!! και άλλα θα κάνω το ξέρω, αλίμονο να μην ξανά έκανα λάθη !! έχω πολλά ακόμα να μάθω!! πολύ σοφό αυτό που γράφεις ' τρόπος και δρόμος ζωής ' Σε ευχαριστώ που πέρασες! Όμορφα να περνάς!!

STRATOS είπε...

Mairaki καλώς ήρθες!! Δεν γίνεται αλλιώς μέσα από τον εαυτό μας, βρίσκουμε τον δρόμο για οποιονδήποτε προορισμό!! Εμπιστοσύνη υπάρχει χωρίς να την σεβόμαστε όπως χιλιάδες άλλες άξιες της ζωής μας!! Ευχαριστώ για την ευχή σου!! χαμόγελα εύχομαι!!

STRATOS είπε...

Γεια σου Summertime Blues.. Έτσι είναι όλα αυτά που ανέφερες, και ποσά ακόμα θα μπορούσε να είναι.. Η μεγαλύτερη ανοησία πάντως είναι αυτή που επιφυλακτικού συνεχώς, και με την απαίτηση της εμπιστοσύνης μόνο έξω από τον ίδιο μας τον εαυτό!! Για να μην πληγωθούμε τάχα!! χαίρομαι που την βρίσκεις τονωτική!! Καλή εβδομάδα και να περνάς όμορφα με χαμόγελα!!

astazzia είπε...

Καλό μήνα!!
Οταν μπορείς να εμπιστευθείς τους άλλους,σημαίνει πως έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου,κι όταν αντιστέκεσαι,τότε είσαι απόλυτα σίγουρος για τις επιλογές σου..

Καλή συνέχεια!

STRATOS είπε...

Γεια σου astazzia.. Η αλήθεια είναι πως τα περισσότερα πράγματα πηγάζουν από το βαθιά εσωτερικό του εαυτού μας!! Κρίνεις τον εαυτό σου ,συζητάς μαςι του !! Όσο δύσκολο, τόσο εύκολο είναι να είσαι ο εαυτός σου.. Η επιλογή λάθος εφόσον τα έχεις βρει με τον εαυτό σου, ίσως είναι η έκπληξη για κάτι πολύ σπουδαίο!! Επίσης ευχές για κάλο μήνα!! Την καλήμερα μου!!