Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

°º✿ ♪♫♥ ♥ ♥ ♥º°☺ ♫ Καλό μήνα!!

Να δούμε τελικά πότε θα ανακαλύψουμε την ελευθερία μας.. Φτάσαμε εδώ που φτάσαμε γιατί μας έδωσαν τα πάντα!! Δήθεν τα πάντα.. Χωρίς αγάπη μέσα μας , μόνο τόση όσο χρειάζεται να κάνουμε επίδειξη , και να νιώσουμε ρομαντικοί.. Χαρά και καλή διάθεση μόνο με την πάρτη μας, και λίγους γνωστούς που μας έκαναν μέχρι τώρα τα χατίρια, και κάνουμε δήθεν παρέα για να μην νιώσουμε μονοί!! Χάσαμε πολλά και χάνουμε με τα χρόνια που ήρθαν και έρχονται!! Ας αγαπάμε κρυφά ο ένας τον άλλον.. Ας μιλάμε με πλήκτρα!! Δεν είναι κακό αυτό.. Όχι άπλα συνέβει να αδιαφορήσουμε για την ίδια την ελευθερία μας.. Ίσως την βρούμε ξανά, ίσως ώμος σίγουρος ποίος να ναι!
 

8 σχόλια:

Summertime Blues είπε...

γεια σου και σ επιθύμησα!
καλό μήνα.
μουσικούλα αξιέραστη...

AERIKO είπε...

"Μη λες όσα γνωρίζεις αλλά γνώριζε παντα τα οσα λες."

Ελευθερια ειναι να εισαι μεσα σου σιγουρος για τα πιστευω σου και αταλαντευτα να αγαπας αυτο που εισαι κατανοώντας το λίγο του κοσμου αλλα και το ελάχιστο του χρονου.

Εχει μοναχικοτητα ο δρομος της αληθειας..αλλα δεν εισαι ο μονος και αυτο μετρα.

Καλημερα και Καλο Μηνα Στρατο.!! :))

STRATOS είπε...

Γεια και χαρά σου Summertime Blues.. Μεγάλη τιμή που σε κάθε ανάρτηση, έχεις πάντα τον πρώτο λόγο !! Η επιθυμία γίνεται συνήθεια ;-)) Ευχές για έναν μήνα μες τα χαμόγελα!!

STRATOS είπε...

Γεια σου Aeriko .. Σοφό το αποτύπωμα σου !! Παν μέτρον άριστο, εκτός από τα πιστεύω μου! Σε ένα κόσμο που δεν γίνεται κατανοητός από την μια μέρα στην άλλη.. Αξίζει μέσα από τον εαυτό μας , από ισχυρή θέληση, και αυτοπεποίθηση, να κατανοήσουμε το λίγο του κόσμου και το ελάχιστο του χρόνου!! ;-)) Ευχές για όμορφο μήνα, με πολλά πολλά χαμόγελα!

astazzia είπε...

Καλησπέρα,
...ίσως να μην είναι σίγουρος κανείς,
ίσως γιατί,οι άνθρωποι είναι,απλώς,απίθανοι!
Δεν κάνουν χρήση της ελευθερίας που κατέχουν,
αλλά,διεκδικούν πάντα αυτήν που δεν κατέχουν.
Ίσως πάλι γιατί η ελευθερία ανήκει μόνο σ'αυτούς που σκέφτονται διαφορετικά....
Ενα όμως είναι σίγουρο,
η απόλυτη ελευθερία είναι η ελευθερία της σκέψης...
και...
"όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά"(Ρ.Φερραίος)
Καλό μήνα.!!!

STRATOS είπε...

Καλησπέρα astazzia ίσως και να είναι, ίσως και να μην είναι!! ;-)) Όλοι σκεφτόμαστε ελάχιστα διαφορετικά.. Πάνω κάτω το ίδιο.. Όλα είναι θέμα του εαυτού μας, του άγνωστου εαυτού μας πολες φορές!! Μιμούμαστε ο ένας τον άλλον.. Άλλα πάλι πώς είναι αυθόρμητη η ελευθερία ? Από όλους.. Τελικά όταν η αλήθεια δεν είναι ελεύθερη, η ελευθερία δεν είναι αληθινή!! Αναζήτηση ελευθερίας, που θα πάει, ίσως και να την βρούμε! Η προσπάθεια μετράει!! Ευχές για χαμογελαστές ημέρες κ αισιόδοξες!!

astazzia είπε...

Καλησπέρα και καλό σαββατοκύριακο.!!!
Ομορφο το νέο background,ομιχλώδες μεν,αισιόδοξο δε..μια βάρκα με δύο κουπιά ταξιδεύει γρηγορότερα προς την ελευθερία...

STRATOS είπε...

καλησπέρα astazzia ! Ευχαριστώ για τις ευχές σου.. Το σαββατοκύριακο ήταν πράγματι καλό, Οι ευχές σου φεναιται να έπιασαν ;-)) Καλή και όμορφη εβδομάδα οι δικές μου ευχές, με χαμόγελα εννοείτε!! Όμορφο το αποτύπωμα για το background.. Ομιχλώδες από την μια, αισιόδοξο από την άλλη! Με λίγο κουπί, ξαφνικά προβάλει ο ήλιος και τα χρώματα ξαναζωντανεύουν το τοπίο τής υπέροχης ζωής μας!! Σε ευχαριστώ για το πέρασμα σου!!