Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Σκέψεις..


Δεν ξέρω που βυθίζονται η σκέψεις μου!! Ζυγώνω κοντά στον καθρέπτη.. Κοντά πολύ κοντά.. Τόσο που να μην βλέπω τίποτα άλλο.. Παρά μόνο ένα ποτάμι, και βροχή!! Πολύ βροχή!! Ν΄' ακούγεται το ίδιο δυνατά όσο και το ποτάμι που τρέχει!! Σέβομαι αυτούς τους ήχους, το ποτάμι έτσι που είναι ορμητικό! Την βροχή που ανοίγει τρύπες και ευωδιάζουν τα χώματα, και οι υπολιπες τριγύρω μυρωδιές έτσι που είναι βρεγμένες θεέ μου!! Όταν απομακρύνομαι από το ποτάμι, από τις όχθες κοιτάζω και ακούω την βροχή, και διακρίνω τους πρόποδες της πραγματικότητας!! Μόνο ένα έχω να πω!! Σεβασμος !! Στις θεότρελες σκέψεις μου!!

5 σχόλια:

astazzia είπε...

....δεν ξέρω που βυθίζονται οι σκέψεις σου,αυτό που αναδύεται πάντως είναι ζωντανά συναισθήματα...!!!!
την καλημέρα μου !!!

STRATOS είπε...

Καλημέρα astazzia.. Τι μια βυθίζομαι εγώ.. Τι μια βυθίζονται οι σκέψεις.. Σκέψεις είναι αυτές εισέρχονται από την καρδιά ;-)) 'Ισως και από κάπου αλλού.. Άγνωστο από που.. Ευχαριστίες που πέρασες!! Καλό βράδυ! & Σ.Κ

iLiAs είπε...

οι σκεψεις, να γινουν πραξεις, να γινουν εργα :)

καλημερα :)

STRATOS είπε...

Πόσο δίκιο έχεις iliA.. Είναι ανηθικότητα να μην κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις,όταν πρέπει να το κάνεις!! Δύσκολα μετατρέπουμε τις σκέψεις μας στην πράξη, δύσκολα τα λόγια μας γίνονται έργα!! Καλή σου ημέρα φίλε μου !-))

Cosmos είπε...

Οι σκέψεις, μεταξύ των άλλων, είναι τα παιδιά της ψυχής.
Όταν τις ελευθερώνει κανείς να πετάξουν και αυτές γεννάνε στη φαντασία των υπολοίπων, προωθεί την ψυχή του ένα επίπεδο παραπάνω, ένα σκαλάκι ακόμα ψηλότερα, κοντύτερα στην τελική ανάταση.

Να είστε όλοι καλά!