Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Ο φόβος και ο πόνος είναι δυο σοφοί φίλοι μου!!


Σοφέ πόνε πάλι κάτι θες να πεις.. Και εσύ φόβε, άφοβε γέροντα δεν απόστασες να με τρομάζεις? Πόσα ακόμα θα μου μάθεις.. 

12 σχόλια:

iLiAs είπε...

ο φοβος, να γινει δυναμη, ωθηση για βελτιωση, για αναταση.

καλημερα :)

Cosmos είπε...

Δεν ξέρω αν είναι "σοφοί" και "φίλοι" κάποιου. Ξέρω όμως πως, όταν είναι κάποιος να τους συναντήσει, δε χαίρεται καθόλου και μάλλον όλοι μας κατανοούμε τους λόγους.

Αναγκαίο είναι, το να τους παίρνουμε σοβαρά υπόψη μας, όταν μας προσεγγίζουν, ώστε να κάνουμε το συντομότερο μετά ό,τι μπορούμε, για να αλλάξουμε τις συνθήκες που τους προσκάλεσαν.

Να είσαι καλά!

STRATOS είπε...

ilia.. Όλα στην ζωή είναι μπροστά μας, ακόμα και τα πράγματα που αρνούμαστε να κατανοήσουμε!! Τίποτα δεν υπάρχει που να μην κατανοείται !! Η προσπάθεια μετράει.. ;-)) Εξάλου η γνωστή παροιμία το λέει ξεκάθαρα. << Φοβάται ο Γιάννης το θεριό, και το θεριό το Γιάννη >> Καλό απόγευμα! Χαμόγελα εύχομαι..

STRATOS είπε...

Cosmos Καλώς ήρθες.. Λένε ότι του φίλους τους επιλέγουμε! Έτσι λοιπόν για να είναι παρέα μας οι δυο λεγάμενοι φίλοι, και να μας συμβουλεύουν όπως οι ίδιοι ξέρουν...Όπως ακριβώς το εθεσες.. Αναγκαίο είναι, να τους παίρνουμε σοβαρά υπόψη μας,γιατί τους κάλεσαν οι πράξεις μας και μόνο... και είναι από αυτούς τους φίλους που δεν μας χαϊδεύουν τα αυτιά!! Ο πόνος κάνει τους δυνατούς δυνατότερους και τους αδύναμους πιο αδύναμους.. Επισεις μια παροιμία μας λέει.. << Ο φόβος φυλάει τα έρμα >> ευχαριστώ για το πέρασμα!! Χαμόγελα και σε εσένα!!

astazzia είπε...

...όλα είναι μια ιδέα
πότε χάλια πότε ωραία....

ο φόβος τής μοναξιάς είναι μεγαλύτερος απο την ίδια την μοναξιά ,ο φόβος του πόνου είναι μεγαλύτερος απο τον ίδιο τον πόνο..Ο πόνος φτάνει κάποια στιγμή στο κρεσέντο του απο κεί και πέρα σταδιακά κατηφορίζει...

Αν πάλι εννοείς ,...αφου γνώρισα τον πόνο,φοβάμαι μη πονέσω αυτούς που επέλεξα να βρίσκονται στη ζωή μου...
τότε ...
....μη φοβάσαι που φοβάσαι...
Καλό Σαββατοκύριακο εύχομαι!!!!!Να περνάς καλά!!

ΔΗΜΗΤΡΑ - ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ είπε...

Καλημέρα, καλό Σαββατοκύριακο Στράτο!!!

STRATOS είπε...

Όμορφα τα αποτυπώνεις astazzia.. Όλα είναι μια ιδέα πότε χάλια πότε ωραία. ;-) Τίποτα δεν είναι από μόνο του αρνητικό στη ζωή μας, είναι απόδειξη ότι είμαστε ζωντανοί υγιείς και υπεύθυνοι.. αισθανόμαστε και μαθαίνουμε από όποιο συναίσθημα... Ψυχή που ξέρει να πονεί ξέρει και να πεθαίνει.. Που είπε και ο Δροσινης... Την Καλήμερα μου! Καλό χαμογελαστό σαββατοκύριακο!!

STRATOS είπε...

Γειά σου Δήμητρα.. Ευχαριστώ που πέρασες! Πλημμύρα από χαμόγελα, οι ευχές μου για καλό σαββατοκύριακο και σε εσένα!!

astazzia είπε...

Καλό μήνα κι ένα όμορφο Σαββατοκύριακο να έχεις!!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Eιχα καιρο να περασω απο το σπιτικο σου και επανορθώνω αφήνοντας ευχες για εναν καλο και ησυχο μήνα χωρις προβληματα.Να εισαι καλα.

STRATOS είπε...

Astazzia: Ευχαριστώ για τις ευχές του Ιουνίου ;-)) Εργασία & κούραση με κράτησαν μακριά από απο το p/c μου! Όμορφο και δροσερό σαββατοκύριακο !!

STRATOS είπε...

Sκρουτζακο : Ευχαριστώ για το πέρασμα.. όντος ήσυχος μήνας ο Ιούνιος ευτυχώς χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα !! Δροσερές ευχές και καλό σαββατοκύριακο!!